Сглобяеми къщи, tiny house, мобилни къщи, жилищни контейнери от Мегабокс. Луксозни къщи на изгодни цени и бързо съдействие. Сглобяемите къщи доставяме за цялата страна. Къщи за гости, Алпийски къщи, индивидуални проекти.

Избирането на къщи от контейнер има множество предимства, като:

Ниска цена - Жилищните контейнери са доста евтини, което ги прави достъпни за много хора. Съществуват много видове контейнери, които дават възможност за разнообразни дизайни на жилищата. Контейнерите могат да се използват като самостоятелни постройки или като част от по-големи сгради.

Лесна конструкция - Контейнерите са готови за употреба и могат да бъдат съединени и сглобени, за да се изградят по-големи къщи.

Преносимост - Сглобяемите къщи могат да бъдат премествани от едно място на друго лесно и бързо. Те са леки и лесни за преместване. Могат да бъдат натоварени на камиони и преместени до всяка точка на света. Това ги прави достъпен и лесен вариант за хора, които често се местят.

Гъвкавост - Сглобяемите къщи могат да бъдат модифицирани и допълнени лесно за да отговарят на индивидуалните нужди на потребителите.

Дълготрайност - Сглобяемите къщи могат да издържат с години, лесно се поддържат и могат бързо да се ремонтират, ако се повредят.

Мегабокс е идеалният избор за произвеждане на преносими къщи съобразени с вашите нужди. Тя е основана на многогодишен опит и компетентност в този сектор, съчетавайки иновативни дизайни, качествени материали и индивидуално отношение към всеки клиент. Фирмата ни предлага голям избор от модели, различни по функционалност и ценова категория, както и поддръжка и гаранция за всички къщи. Избирайки Мегабокс, можете да се уверите, че ще получите висококачествена и екологична сглобяема къща, която ще отговаря на вашите индивидуални нужди и желания.

Къщи

Албена

Къщи

Добрич 36м2

Къщи

Каварна 27м2

Къщи

Шабла2 24м2

Къщи

Шабла 24м2

Къщи

Рибарица

Къщи

Алпийска къща

Къщи

Двуетажни контейнери

Къщи

Надежда

Къщи

Маргарита

Къщи

Варна

Къщи

Пловдив

Къщи

София

Къщи

Алое

Къщи

Къщи за гости

Къщи

Къщи на колела

23

години опит

7000+

годишен капацитет

15000+

доволни клиенти

За konteineri.eu

Konteineri.EU e част от Мегабокс

Най-големият производител на всякакъв вид контейнер (офис контейнер,строителен контейнер,складов контейнер,кабини,павилиони и фургони), сглобяеми къщи.