Модулни сглобяеми училища

MEGA BOX|

Модулни сглобяеми училища

iso 9001
1

Външен изглед

Добре дошли в Мегабокс – вашето решение за иновативни и устойчиви сглобяеми жилища и контейнери! Ние сме специализирани в създаването на издръжливи и функционални конструкции, предназначени за дългосрочна употреба при различни климатични условия.

Една от иновациите в нашия асортимент са училищните обекти, създадени чрез модулни сглобяеми системи. Независимо дали става въпрос за училище с няколко на брой класни стаии или ясли и детски градини , нашите модулни сгради предоставят уникална възможност за учене и развитие на децата в спокойна и вдъхновяваща обстановка. създавайки тези модулни сглобяеми училища, ние внасяме промяна в образованието, като даваме възможност на всяко дете да има достъп до качествено образование, независимо от мястото в което живее.

Сградите се изработват с висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дълготрайност. Това включва устойчиви на атмосферни влияния, висококачествени изолационни материали и здрави конструкции.

Нашият дизайн включва модулна система, която позволява гъвкавост при планирането и изграждането на сглобяеми модулни училища. Модулите са предварително изградени и готови за монтаж, което улеснява и ускорява процеса на строеж. Сградите са проектирани така, че да отговарят на съвременните образователни изисквания, предоставяйки удобство и иновативни учебни пространства.

Модулни Сглобяеми Училища

Модулни Сглобяеми Училища 1
Модулни Сглобяеми Училища 2
Модулни Сглобяеми Училища 1 Модулни Сглобяеми Училища 2
2

Стандартни модулни сглобяеми училища модели и ваш дизайн

Модулни Сглобяеми Училища 117м2
Модулни Сглобяеми Училища 681м2
Модулни Сглобяеми Училища 808м2

Направете вашия дизайн и ни изпратете чертежа

Направете вашия дизайн и ни изпратете чертежа
3

Спецификация и детайли

Спецификация и детайли
4

Допълнителни екстри ( + Заплаща се )

Контейнери екстри с доп. заплащане

23

години опит

7000+

годишен капацитет

15000+

доволни клиенти

За konteineri.eu

Konteineri.EU e част от Мегабокс

Най-големият производител на всякакъв вид контейнер (офис контейнер,строителен контейнер,складов контейнер,кабини,павилиони и фургони), сглобяеми къщи.